De derde competitiedag speelden wij uit tegen het team van Heerhugowaard. De wedstrijden konden buiten niet plaatsvinden door het slechte weer en daarom zijn wij in de hal gaan tennissen. Ik speelde de tweede enkel tegen een routinier in de tenniswereld: Bart de Gier. Ik kwam lastig op gang en dat was ook snel terug te zien in de stand. Met een achterstand van 4-6 2-5 lukte het mij om mezelf te herpakken en de eerste break terug te pakken. Game voor game begon ik beter te spelen en grip te krijgen op het spel. Uiteindelijk lukte het mij om de stand 6-6 eruit te halen. In de tiebreak ging het succes door en won ik deze met 7-4. Deze motivatie zorgde ervoor dat ik de derde set kon winnen met 6-0. Uiteindelijk heb ik deze wedstrijd gewonnen met 4-6 7-6 6-0. 


Aan het eind van de dag mocht ik de tweede dubbel spelen met Tim van Terheijden. Voor deze wedstrijd hadden wij al een aantal keer samen gespeeld waardoor wij al beter wisten wat wij van elkaar konden verwachten. De eerste set ging gelijk op met de tegenstanders, maar met een tiebreak konden wij toch de eerste set met winst afsluiten. De tweede set verliep goed met veel deuce, waardoor de games soms de andere kant opvielen. Toch hebben we deze set ook kunnen winnen met 6-4. Deze wedstrijd hebben wij binnen kunnen halen met 7-6 6-4. 

Ook mijn teamgenoten hebben goede prestaties neergezet en hebben wij als team de winst kunnen pakken met 4-2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *