In de week van 22 tot 28 augustus heb ik een future in Oldenzaal gespeeld. Op basis van mijn ranking werd ik als laatste doorgeschoven naar het hoofdtoernooi. In de eerste ronde moest ik tegen een Belg spelen die rond de ATP-700 stond. het was een wisselvallige partij die ik met 6-7 7-6 6-2 wist te winnen! In de tweede ronde speelde ik tegen een Duitser die ATP-470 stond. na een goede en lange partij wist ik deze ook te winnen met 1-6 6-3 6-3! voor de eerste keer in mijn carrière sta ik in de kwartfinale van een ITF toernooi. In de kwartfinale kon ik helaas niet mijn niveau vasthouden en verloor met 1-6 3-6 van Max Houkes die uiteindelijk het toernooi won. In de dubbel speelde ik samen met Brian Bozemoj. Het was onze eerste keer samen en we haalden gelijk de finale! In deze finale speelden we een derde set die we helaas verloren. 1-6 7-5 6-10 was de uitslag. Blij met mijn spel en resultaten die ik deze week heb neergezet.

Reacties zijn gesloten.