De vierde competitiedag speelden wij thuis tegen het team van Leimonias uit Den Haag. Zelf mocht ik de tweede enkel spelen tegen Yannick Ebbinghaus. In de eerste set bleef ik steeds een break op voorsprong en kon ik aan het eind van de set kon ik dit ook doortrekken waardoor de set gewonnen won met 6-4. Helaas kon ik dit niet doorzetten in de tweede set en werd ik gelijk gebroken door mijn tegenstander. Hij bleef deze voorsprong houden en won uiteindelijk de set met 6-4. In de derde set had hij meer vertrouwen opgebouwd waardoor hij meer risico’s nam en met succes. Deze set ging naar mijn tegenstander met 6-2. Met een verlies van 6-4 4-6 2-6 heb ik wel hier weer leerpunten uit kunnen halen voor mezelf om de komende tijd meer mee te gaan trainen. 


Tijdens de dubbel speelde ik samen met Boy Westerhof. Samen speelde wij de eerste dubbel en dit ging in de eerste set uitstekend. We wonnen deze set met 6-1. In de tweede set kwamen de tegenstanders terug, maar konden ons niet overbruggen. De uiteindelijke stand van deze wedstrijd was 6-1 7-6 winst. 
Het team heeft deze dag af kunnen sluiten met een eindstand van 5-1. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *