De vijfde competitiedag speelden we uit tegen regerend kampioen Lewabo uit Beneden Leeuwen. Twee jaar geleden verloren we nog met 5-1 in de finales voor de landstitel. ik speelde de 2de enkel tegen een speler uit België. Het was een goede speler en ik had geen antwoord op z’n slagen. De 1ste set kon ik nog meekomen tot 3-3, maar toen liet ik wat punten liggen die hij wel benutte. Het werd helaas 3-6. De tweede set was hij veel beter en kon ik er niks tegen beginnen, het werd 6-1


In de dubbel speelde ik weer met Boy Westerhof en dit pakte goed uit. Helaas verloren de eerste set met 5-7, maar wonnen de tweede set met 6-3. Het moest gebeuren in een alles beslissende supertiebreak. We wisten deze te winnen met 10-7!De einduitslag van deze dag is 3-3 geworden. Daarmee staan we nu bovenaan en kunnen we dus landskampioen worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *